De Financiële Kamer

Wanneer een letselschade tot een regeling gebracht wordt, kan afhankelijk van de hoogte van een schade-uitkering de behoefte bij de letselklant bestaan aan vermogensbeheer. Dat kan bestaan uit naderpersoonlijk financieel advies voor een verantwoorde belegging van een schade-uitkering, zodat daarmee in toekomstige behoeften kan worden voorzien.

Wanneer betrokkene door zijn/haar letsel niet meer zelfstandig besluiten kan nemen kan externe hulp geboden zijn bij het beheer van de schade-uitkering. Gecertificeerde bewindvoerders kunnen dit verzorgen.

Dienstverlening

  • Het beheren en verzorgen van de administratie en eventueel jaarlijkse gerechtelijke verantwoording. daarvan aan de kantonrechter in zaken waarin betrokkene of anderen daartoe niet instaat zijn;
  • Het geven van vermogensbeheeradvies en het verzorgen van vermogensbeheer rekening houdend met het doel van ontvangen schade-uitkeringen.

Kosten


 

Partners

Algemeen Financiële Kamer Specialist

Het Letselhuis

Het Letselhuis, de onafhankelijke procesversneller bij letselschade en arbeidsongeschiktheid. Het Letselhuis is gevestigd in een prachtig gerenoveerde villa met rietenkap in het centrum van Ede. Bij Het Letselhuis voelt u zich thuis. Neem gerust eens contact op en vraag wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Letselschade.

Adres gegevens

Postadres: Postbus 8003
6710 AA Ede
Bezoek adres: Stationsweg 96
6711 PW Ede
KvK: 59344563
BTW nr: NL853432557B01