Kamers

Naar behoefte kan een beroep op één of meerdere onafhankelijke deskundigen worden gedaan. 

Klik op de tekst van de onderstaande pictogrammen van de diverse kamers om met onze partners uit die kamers kennis te maken. Wilt u meer over hen weten druk dan op hun foto voor meer informatie.

Keuzevrijheid

U heeft keuzevrijheid in verschillende gerenommeerde specialisten, zodat de keuze welke deskundige het moet worden snel en zonder veel discussie, vertraging en extra kosten kan worden gemaakt. 

Eigenschappen

De deskundigen zijn geselecteerd op basis van hun jarenlange ervaring en onze wetenschap dat zij:

 • -  goed gekwalificeerd zijn op hun vakgebied;
 • -  in staat zijn op een zorgvuldige wijze hun 
 •   onderzoek te doen en daarover te rapporteren;
 • -  in staat zijn zich onafhankelijk op te stellen;
 • -  bereid zijn tot luisteren en samen werken.

 Door hun 'timmermansoog' maken zij zaken niet ingewikkelder dan nodig.

Werkwijze

In hun aanpak werken zij, zoals de rechter dat zou willen, binnen een gerechtelijke procedure. Door hoor- en wederhoor behandelen zij uw vragen/opmerkingen over hun concept rapport deskundig en onafhankelijk in hun eindrapport op een voor ieder herkenbare wijze.

Bij blijvend verschil van inzicht kan, met dit rapport, via de rechter snel een besluit op de vraag- en de geschilpunten verkregen worden of een zaak aan een van onze (bindend) adviseurs worden voorgelegd.

Het Letselhuis, advies onder 1 dak

De specialisten van Het Letselhuis

De inzet van onze specialisten wordt steeds in overleg met partijen afgestemd

Klik op één van de bovenstaande afbeeldingen en de foto van de partners binnen die kamer voor meer informatie over deze Kamer  en partners die daarin zitting hebben.

Eenvoudig en efficiënt multidisciplinair overleg

De moderne techniek benutten wij voor snel efficiënt multi-disciplinair overleg wanneer gewenst.

Beveiligd ICT systeem

Het Letselhuis bv zet MedFile © in via een portal snel statusinformatie te kunnen delen voor daartoe gemachtigden. Medi-Safe© wordt ingezet om een snelle efficiënte vertrouwde onderlinge informatie uitwisseling te realiseren. Zo valt op één plaats alle relevante informatie voor u en hen te raadplegen en is in één oogopslag de laatste stand van zaken duidelijk. Veel tijdswinst kan zo worden geboekt met virtueel multidisciplinair overleg met relevante stukken onder handbereik.

Met MedFile © minder post en meer zaakbehandeling faciliteren

MedFile © beschikt over een geautomatiseerde voortgangsbewaking van meerdere parallelle processtromen en een chronologisch statusoverzicht van alle openstaande actiepunten binnen de diverse trajecten. Dat vraagt minder administratieve verwerking zodat meer tijd effectief aan dossierbehandeling worden besteed. De portal is beveiligd en uitsluitend toegankelijk voor daartoe gemachtigden.

 

MedFile & telemeeting

Stroomlijnen en versnellen

Met behulp van MedFile en onze tele-videomeeting zijn wij instaat de deelprocessen op een ongeëvenaarde manier administratief te stroomlijnen en versnellen.

Enorme versnelling en kwaliteitsverbetering heeft Het Letselhuis zoal al kunnen realiseren met inzet van MedFile en Medi-Office bv binnen het medisch traject bij beheer, verwerking en overleg over medische informatie tussen verschillende medisch adviseurs en de direct betrokken partijen ( zie Medische Kamer)

snel en adequaat opgelost

Impasses in het medisch traject kunnen zo ook snel en adequaat worden opgelost. Naar behoefte kan bij blijvend verschil van mening een onafhankelijk deskundige worden geconsulteerd helderheid te scheppen.

Het Letselhuis

Het Letselhuis, de onafhankelijke procesversneller bij letselschade en arbeidsongeschiktheid. Het Letselhuis is gevestigd in een prachtig gerenoveerde villa met rietenkap in het centrum van Ede. Bij Het Letselhuis voelt u zich thuis. Neem gerust eens contact op en vraag wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Letselschade.

Adres gegevens

Postadres: Postbus 8003
6710 AA Ede
Bezoek adres: Stationsweg 96
6711 PW Ede
KvK: 59344563
BTW nr: NL853432557B01