De Financiële Kamer

Wanneer een letselschade tot een regeling gebracht wordt, kan afhankelijk van de hoogte van een schade-uitkering de behoefte bij de letselklant bestaan aan vermogensbeheer. Dat kan bestaan uit nader persoonlijk financieel advies voor een verantwoorde belegging van een schade-uitkering, zodat daarmee in toekomstige behoeften kan worden voorzien.

Wanneer de gevolgen zeer ernstig zijn zelfs en een ondertoezichtstelling danwel curatele noodzakelijk is van de letselklant / de arbeidsongeschikte kan desgewenst met de gespecialiseerde partners vanuit deze kamer de bewindvoering over het vermogen van betrokkene ook voor de langere termijn conform alle daarvoor geldende wettelijke regelingen concreet vorm worden gegeven en nauw overleg met de direct betrokken familieleden en relaties met periodieke verantwoording daarvan aan de rechtelijke macht conform wettelijk voorschrift. De specialisten van deze kamer zijn niet alleen toonaangevende, erkende vermogensbeheer specialisten, maar ook op de hoogte van de bijzonderheden gekoppeld aan de financiële afwikkeling van zo’n schade. Met verstand van zaken kunnen zij u derhalve desgewenst nader van deskundig advies dienen met gebruikmaking van reeds eerder verzamelde (historische) (financiële) informatie en daartoe uiteraard door u gemachtigd.

Dienstverlening

  • Het beheren en verzorgen van de administratie en eventueel jaarlijkse gerechtelijke verantwoording. daarvan aan de kantonrechter in zaken waarin betrokkene of anderen daartoe niet instaat zijn;
  • Het geven van vermogensbeheeradvies en het verzorgen van vermogensbeheer rekening houdend met het doel van ontvangen schade-uitkeringen.

Kosten

Partners

  • Mando beschermingsbewind
Algemeen Financiële Kamer Specialist

Het Letselhuis

Het Letselhuis, de onafhankelijke procesversneller bij letselschade en arbeidsongeschiktheid. Het Letselhuis is gevestigd in een prachtig gerenoveerde villa met rietenkap in het centrum van Ede. Bij Het Letselhuis voelt u zich thuis. Neem gerust eens contact op en vraag wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Letselschade.

Adres gegevens

Postadres: Postbus 8003
6710 AA Ede
Bezoek adres: Stationsweg 96
6711 PW Ede
KvK: 56113048
BTW nr: nl851979178B01