Het Hippisch Huis: Zorgeloos kunnen geniet van uw paard en de paardensport ook wanneer het (even) 'tegenzit' .

 

Wij laten u liever genieten van uw paard en/of inspanning, dan dat u hierover langdurig in spanning moet zitten.

 

Dit is de reden waarom Het Hippisch Huis is opgericht om u, uw kinderen of werknemers vanuit kennis van zaken, het recht en paarden met betaalbare onafhankelijke hulp en advies bij te kunnen staan in onzekere situaties, die zich vaak onverwachts aandienen. Zo weet u snel waar aan toe te zijn om zo snel als mogelijk weer te kunt genieten van uw paard en of de paardensport. Benader onze hippische helplijn voor een eerste gratis beoordeling of en wat wij voor u kunnen betekenen en of en welke kosten daaraan voor u verbonden zijn.

Bijvoorbeeld bij:

 

Schade: 

  • schade aan uw paard
  • (letsel-) schade van u als eigenaar / bezitter, ruiter of kinderen / werknemers door een paard: wie daar verantwoordelijk voor, hoe daarmee om te gaan, wat een redelijke vergoeding is
  • schade veroorzaakt door uw paard aan derden waar u persoonlijk voor aangesproken wordt en daar vragen over heeft

 

Meningsverschillen over: 

  • aan-/verkoop van een paard
  • waardering / waardevermindering van een paard (bijv.in het kader van een boedelscheiding)
  • wel / geen recht op vergoeding van zorgkosten uit verzekering

 

Hoe werken wij?

Onze specialisten kunnen u terzijde staan met deskundig onafhankelijk (bindend) advies en of verhaal van (letsel-)schade of bijstand in conflictbemiddeling (mediation) met betrekking tot paard gerelateerde zaken. Onze specialisten treden vriendelijk op waar mogelijk, zakelijk wanneer nodig, stevig en duidelijk als het moet. Alle noodzakelijk kennis en expertise rond paarden is in ons huis verenigd onder één dak met een landelijke dekking in Nederland. Een eerste advies van onze helplijn aan u is gratis. Zo weet u snel en kosteloos waar u aan toe bent en of en wat wij voor u kunnen betekenen.

 

 

Voor wie?

Elke paardeneigenaar, ruiter, ouder, werkgever / werknemer of paardenliefhebber die geconfronteerd wordt met schade aan/door (haar/zijn/een) paard/pony of zelf  (letsel-) schade lijdt, daarvoor aangesproken wordt of geconfronteerd wordt met één van de andere hierboven omschreven situaties en zich van deskundig onafhankelijk advies wil voorzien kan zich vrijblijvend met ons via onze helplijn in verbinding stellen.

Hippisch Huis

Momenteel wordt er gewerkt aan deze website. De inhoud hiervan wordt nog verder gecompleteerd.

Ons huis is nog verder in aanbouw in uw belang, maar wij zijn open. Geïnteresseerd?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Het Hippisch Huis

Postbus 8099
6710 AB Ede

Het Hippisch Huis

Het Hippisch Huis De plek voor juridisch advies, afhandeling van schade, taxaties en mediation in paardenzaken. Vriendelijk waar mogelijk, zakelijk wanneer nodig, stevig en duidelijk als het moet, vanuit kennis van zaken.

Voor wie Vanuit het Hippisch Huis zijn wij er voor elke paardeneigenaar en of ruiter die schade of letsel heeft aan het paard of pony en of zelf letselschade heeft opgelopen tijdens het uitoefenen van de hobby of de hippische sport of aan- en of verkoop van hun paard

Informatie

Adres gegevens

Postadres: Postbus 8099
6710 AB EDE
KvK: 61258105
BTW nr: NL854273335801