Hippisch Huis

Wie zijn wij?

 

Wij zijn Anouk Holleman en Gerrit Hulsbergen. Wij hebben in 2020 onze ervaring en expertise gebundeld vanuit onze vakgebieden en als paardenliefhebber binnen het Hippisch Huis zodat paardenliefhebbers zorgeloos van hun paard en de paardensport kunnen geniet ook wanneer het (even) tegenzit om hen te helpen met deskundig betaalbaar laagdrempelig advies.

 

Gerrit Hulsbergen:  Jurist, Register-expert Personenschade, gecertificeerd register mediator MfN, gerechtelijk deskundige en docent Letselschade (OSR en Erasmus Universiteit mastercourse schade en verzekering onderdeel expertise). Oprichter van onder meer Het Letselhuis (www.letselhuis.nl) en als secretaris verbonden aan Concours Hippique Bennekom  één van de oudste concoursen van ons land (zie www.chbennekom.nl)

 

Anouk Holleman:  Register-Taxateur VRT paardenhouderij  www.paardentaxatienh.nl

 

 

Het Hippisch Huis
Postbus 8099
6710 AB Ede
 T: 088 - 8100 390

Het Hippisch Huis

Het Hippisch Huis De plek voor juridisch advies, afhandeling van schade, taxaties en mediation in paardenzaken. Vriendelijk waar mogelijk, zakelijk wanneer nodig, stevig en duidelijk als het moet, vanuit kennis van zaken.

Voor wie Vanuit het Hippisch Huis zijn wij er voor elke paardeneigenaar en of ruiter die schade of letsel heeft aan het paard of pony en of zelf letselschade heeft opgelopen tijdens het uitoefenen van de hobby of de hippische sport of aan- en of verkoop van hun paard

Informatie

Adres gegevens

Postadres: Postbus 8099
6710 AB EDE
KvK: 61258105
BTW nr: NL854273335801